O strategie coerentă se bazează pe obiective SMART.

Cu privire la proiectul de hotărâre Nr.4 de pe ordinea de zi a ședinței CLM de astăzi – Planul de administrare al RADET Constanța

Conform cerinței 5.4 din Standardul de Management al Calității ISO 9001, sistem implementat și certificat în cadrul regiei din anul 2001 (acum 16 ani), obiectivele propuse trebuie să fie SMART (specifice, măsurabile, realizabile, practice și încadrate în timp).
În planul supus votului de astăzi niciunul dintre obiective nu este măsurabil, o analiză ulterioară gradului de îndeplinire a planului fiind aproape imposibil de realizat. Mai concret, în plan nu au fost luați în calcul indicatori ai situației existente și nici valori comparative pentru evaluarea îndeplinirii obiectivelor propuse.
Concluzia noastră este că acest plan a fost copiat ”din cărți” doar pentru a puncta respectarea legislației privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice și nu pentru a fi un reper pentru noua conducere.
Pentru ca această regie să performeze și să ofere constănțenilor servicii mai mult decât satisfăcătoare și un preț al GCal acceptabil avem nevoie de obiective foarte bine definite și, insist, măsurabile.
Grupul consilierilor locali din partea Partidului Național Liberal au votat astăzi împotriva acestui plan de administrare al RADET deoarece considerăm că stabilirea obiectivelor regiei este tratată neprofesionist.
Din păcate proiectul a trecut

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.