Nu se găsesc terenuri pentru locuri de joacă sau platforme de gunoi, dar pentru retrocedări, oricând

În atenția celor care locuiesc în Cartierul Compozitorilor:
Răsfoind site-ul Primăriei Constanța am găsit un document interesant din data de 27 februarie 2017 prin care se propun în compensare în baza legii 10/2001 loturi de terenuri din municipiu. Interesant este faptul că unele dintre aceste loturi sunt situate în Cartierul Compozitorilor (aprox.900mp, loturi lipite, situate pe strada Haricleea Darclee), unde în prezent nu există nici loc de joacă pentru copii sau un mic parc și nici măcar platforme pentru containerele de deșeuri menajere. Conform adresei din procesul verbal, acestea se află chiar în mijlocul cartierului, însă, până recent, motivația absenței locului de joacă sau a amplasării platformei pentru gunoi a fost chiar lipsa unor terenuri disponibile. Nu dețin încă toate detaliile, însă voi solicita situația juridică a acestor terenuri și din ce motiv s-a decis compensarea în locul utilizării în beneficiul locuitorilor cartierului.
În concluzie, nu există teren pentru locuri de joacă sau utilități, însă există posibilitatea de a retroceda orice petec de teren se găsește.
Lotul din imagine este situat pe strada Haricleea Darclee, dar este cu titlu informativ deoarece nu pot confirma adresa.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.