Prima candidatură, primele emoții

Prima candidatură depusă pentru o funcție publică reprezintă un pas important în cariera mea politică, un pas pe care astăzi l-am făcut cu emoții mari, dar și cu credința că doar prin implicarea noastră, a tinerilor, putem face schimbările pe care ni le dorim cu toții.

Mă simt onorată că Partidul Național Liberal, prin președintele Organizației Municipale Constanța, dl. Amiral(r) Vergil Chițac și membrii Biroului Permanent Municipal mi-au acordat încredere și mi-au oferit locul 7 pe lista partidului pentru Consiliul Local al Municipiului Constanța. Această încredere este rezultatul celor peste 13 ani de activitate în cadrul partidului, perioadă în care am participat la activități diverse, de la campanii electorale, la strategii de dezvoltare în agricultură, acțiuni umanitare, și nu în ultimul rând, proiecte pentru Constanța. Am prețuit fiecare minut petrecut alături de echipa de tineret (TNL Constanța) și de oamenii cu experiență din partid, alături de voluntari și de activiștii noștri, motiv pentru care momentul depunerii candidaturii pentru o funcție publică este unul cu totul special pentru mine .

Mai toți constănțenii pe care-i cunosc și pe care i-am întâlnit zilele acestea, în campania de strângere de semnături, se plâng de mizeria din oraș, de gropile de pe străzi, de clădirile vechi lăsate în paragină, de  lipsa locurilor de muncă, și multe altele. Lista nemulțumirilor este lungă, iar constănțenii s-au săturat de vorbe goale, de promisiuni electorale și de pomenile oferite ocazional de către primărie. Oamenii își doresc un trai decent într-un oraș care să le ofere condiții civilizate, care să le ofere perspective de dezvoltare și promisiunea unei vieți normale într-un loc în care, până de curând,  circul făcea parte din viața noastră de zi cu zi. Ne dorim o Constanța Altfel, o Constanța respectată și puternică pentru investitori, frumoasă și atrăgătoare pentru turiști.

Putem să reclădim împreună orașul în care dorim să trăim alături de familiile și de prietenii noștri, dar pentru asta avem nevoie să punem cu toții umărul și să facem schimbarea. Doar de noi depinde ca în viitor să putem spune cu mândrie : Constanța Noastră!

IMG_3669

IMG_3644 13047696_1686701231590698_5722931951043437483_o

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.