Investiții pe repede înainte în an electoral

Constanța anului 2016… fără viață, fără cultură, fără asfalt, lipsită de curățenie și lista poate continua la infinit… După 16 ani de administrație locală de stânga, corupția și folosirea în scop electoral a banului public au ajuns la rang de artă.

Devine de-a dreptul fascinant cum timp de 3 ani de zile investițiile primăriei Constanța au fost minime sau chiar inexistente, proiectele au fost transferate sau amânate de pe un an pe celălalt, și iată surpriza: EXCEDENT BUGETAR în an electoral. Mai pe înțelesul tuturor, nu s-a investit în nimic pentru ca lucrările să fie inițiate cu 2-3 luni înainte de alegerile locale, pentru ca alegătorii, în cauză constănțenii, să fie orbiți de calitățile deosebite pe care le are primarul în funcție.

Surprizele nu se termină aici! Măcar de investițiile ar fi fost făcute cu cap, dar nu! Acum de exemplu s-a început de câteva zile schimbarea tuturor stâlpilor de iluminat public cu unii din aluminiu… Stâlpii vechi din beton sunt înlocuiți cu stâlpi noi din aluminiu, cu o structură firavă, chiar rahitică aș putea spune, montați înclinat pe alocuri, și cu 2 lămpi clasice în loc de led-uri. Iar acum vine și întrebarea mea: care este scopul acestui proiect? Sistem de iluminat nou nouț dintr-un material sensibil și tehnologie depășită, care generează consum mare de curent electric și evident poluarea mediului? Ce se dorește de fapt? Aceasta din urmă a fost doar o întrebare retorică deoarece știm cu toții scopul acestor lucrări facute pe ultima sută de metri.

Mă încântă faptul că prin intermediul festivalurilor, serbărilor și celorlate evenimente similare orașul Constanța prinde viață și îmi doresc ca cel puțin lunar să avem parte de acestea, dar din păcate, din aceeași categorie de proiecte surpriză și cu tentă electorală fac parte și evenimentele care vor avea loc în acest an cu ocazia zilei de 21 mai – Ziua Orașului Constanța și 1 iunie – Ziua Copilului. SE-NTORC-PROMISIUNILE-ELECTORALE Aceste două sărbători au fost cu desăvârșire uitate în ultimii ani, chiar dacă de fiecare dată constănțenii au așteptat organizarea lor chiar până în ultima zi și s-au ales cu o dezamăgire. Anul acesta, suspect, vor fi serbate aceste zile cu mare fast, exact în perioada campaniei electorale, deoarece candidatul PSD la scaunul de primar speră ca alegătorii să țină cont de implicarea sa în ziua în care vor pune ștampila pe buletinul de vot.

Iar acum vin din nou și întreb: o fi aceasta oare o strategie malefică gândită încă de acum 3 ani?? Evident că da!! Altfel cum se face că acești domni de au condus Constanța atâția ani au activitate în favoarea comunității NUMAI ȘI NUMAI ÎN ANII ELECTORALI? Până acum nu au fost fonduri, nu au fost proiecte, nu au fost licitații și, uneori, nici măcar ședințe de Consiliu Local nu au avut loc… Indolență de nivel maxim și lipsă de respect la adresa comunității.

Dragi constănțeni, nu vă lăsați orbiți de ”faptele bune” cu scop electoral.schimbare

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.