Criterii de integritate la nivel național!

Un drum drept pentru oamenii curați și bine pregătiți. Pas cu pas, scoatem și Constanța din captivitate. Tinerii liberali constănțeni vor pune umărul la acest plan.

PNL va avea, începând de azi, criterii de integritate pentru viitorii candidați la alegerile locale. Felicitări tuturor celor care au ales această cale morală! Felicitări Alina Gorghiu! Pentru TNL Municipiul Constanța, acest gest e semnalul că tinerii de la vârful partidului, chiar au găsit forța, sprijinul și înțelegerea să schimbe lucrurile. Și asta ne încurajează și ne mobilizează.

Sunt reguli clare și de bun simț, care se vor aplica în 2016, în toată țara, până în cel mai mic sat, unde PNL va propune oameni profesioniști și onești.

Pentru constănțeni, criteriile de integritate sunt o primă asigurare că, în 2016, după mulți ani, în sfârșit, Municipiul Constanța va ieși din captivitate. Un județ și un municipiu cu un potențial uriaș au fost stoarse de resurse, de o mână de pușcăriabili, fără principii și fără reguli.

Noi avem acum reguli și bun simț. Și le vom respecta, tot așa cum îi vom respecta și pe cetățeni.

Tinerii liberali constănțeni, cu valori și credințe sănătoase, fie vor candida, fie vor sprijini candidați, care, vor fi garanția că administrația Constanța nu va mai transforma banii și munca oamenilor în iahturi, hoteluri braziliene, mașini scumpe și vacanțe exotice, pentru o gașcă de clienți ai DNA.

 

Criterii de integritate la nivel național!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.